shahizan's FotoPage

By: shahizan desa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 4-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kursus Pendek Ulead Media Studio Pro 8

 
 
 
View all 9 photos...
Kat rumah memasing rajin-rajin la praktis ya..


Tuesday, 27-Feb-2007 10:22 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Asas Fotografi Digital Hospital Tuanku Fauziah Perlis

Aku - Fadzli candid shot
PakYen - Fadzli candid shot
Fadzli dok set self timer
View all 6 photos...
Seronok gak berkongsi info, idea dan pengalaman dengan kengkawan sejabatan. Ramai yang berbakat.. tapi mungkin tadak pendedahan, tadak modal dan sibuk dengan menda lain. so take time sket. Biasak la...

Fotografi ni plak luas skop dia. Banyak menda nak kena belajaq.
Apapun terima kasih kepada En. Ali Nordin (HEO HTF) dan En. Che Omar (KKARAU).

Kepada semua peserta, "...ada ubi ada batas, jumpa lagi lain kelas..".


Friday, 23-Feb-2007 11:17 Email | Share | | Bookmark
mendakap sinar

 
 
 
Sebiji mentol kau sentuh di cermin
di dalamnya sepi,
adalah engkau yang terbiar
sendiri dalam kesentimentolan itu
bermimpi mendakap sinar.

Katamu di sini ada cahaya
buat memujuk kelam malam
agar kembali kepada riangmu.




Kamera : Sony Alpha100


Thursday, 22-Feb-2007 09:35 Email | Share | | Bookmark
Cerita dekat tangga

 
 
Sekolah Intensif
Rilex minum-minum kat kedai depan Dewan Kapitol UniMAP syok pulak tengok tangga ni. Dulu (sebelum di cat baru) warna dia kelabu kalo tak silap aku. Entah la.. konpius.

Teringat citer tahun 1990, sempat gak 2-3 bulan duduk di bangunan ni. Duduk dalam kelas betul-betul barisan belakang.. dekat dengan tangga ni. cadang nak amik STPM di sini. Pagi-pagi aku datang, member sibuk study, aku plak kampoi siapkan 2-3 muka surat komik. Seingat aku yang paling minat baca dan setia follow chapter komik aku adalah Tun, Sabirah, dan Zaiton.

Dapat kerja Pelukis kat Looking Good, terus aku blahhhh...
Karang ni... Pasaraya Looking Good pun dah tadak dah. Dan paling aku menyesal adalah... Komik yang aku lukis tu pun ntah hilang mana ntah.

Adussss.. mungkin serita dekat tangga pun ada gak...
Cerita apa ntah.
Koboi kot sebab aku tadak awek.

Sedang replay the memories.....










Tuesday, 20-Feb-2007 05:01 Email | Share | | Bookmark
Sepohon kayu di musim Timur

 
 
 
Boleh kata selalu sangat aku lewati area ni, bila tak fokus... jarang perasan bahawa musim-musim adalah perubahan

Dah beratus tahun pokok ni di sini..
kenyataannya masih gagah berdiri.

Stand alone- Nikon Coolpix S1

Oh ya..

Tadi sempat jengok-jengok Hasnizam punye schedule kat www.hasnizamphotography.com

Compact.
Teruskan cabaran..




[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net